MUNKATÁRSAINK

FENYŐ RITA

PEDAGÓGUS 

20 év nagyvállalati munka után kerültem vissza a közoktatás világába, és az ott szerzett gyakorlatiasságot, munkaszervezést és hatékonyságot szeretném átadni tanítványaimnak. 
Magyar – történelem szakos tanár vagyok, és a kedvenc területem az okatásban a tanulási technikák elsajátíttatása.
Szeretek kamaszok közt lenni, sikernek könyvelem el, ha az általam biztosított program elvonja a figyelmüket a kütyüktől. 

Hiszem, hogy a sikeres tanulás titka a rendszeresség.  

NEMESKÉRI EMESE

SZOLFÉZS TANÁR

„1992 óta tanítok szolfézst Dunakeszin a Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában. Zenét és művészetet oktatni, a gyerekeket bevezetni ennek a gyönyörű világnak a rejtelmeibe a legszebb hivatás. 6 éves koromtól erre készültem, ezt a feladatot tűztem ki célomul. A zene elvarázsolt…..”

Emese zeneovis foglalkozásokat tart az Alfa Tanulóklubban, és vele találkozhatnak a délelőtti gyermekfelügyeleten is az ideérkező ovisok, alsós kisdiákok.

 

LANGER TÍMEA 

KÖZGAZDÁSZ, NYELVTANÁR

„Magántanárként dolgozom Gödön, így a gyerekekkel iskola után, hétvégén foglalkozom, amikor ők már fáradtak, és a hagyományos tanuláshoz már nem sok kedvük van. Élvezem a gyerekek, kamaszok társaságát, és igyekszem a matematikához, idegen nyelvekhez fűződő lelkesedésemet átadni nekik.

Meggyőződésem, hogy tartós eredményt úgy érhetünk el, ha fejlesztjük a lényeglátást, a problémamegoldást, ha rávezetjük a gyerekeket az ismeretek összefüggéseinek felismerésére, és átélhetik a „saját fejjel gondolkodás” örömét. ”

 

Mészáros Sári

pedagógiai asszisztens 

Sári Dunakeszin él, a csodálatos kétéves Alízka anyukája. Könnyen teremt kapcsolatot a kamaszokkal, nyugodt, kiegyensúlyozott, ugyanakkor határozott.

A gyerekek már első nap után azt mondták, hogy Sári nagyon kedves!

 

Eseményeink

Anya! Ötödikes leszek, tudsz segíteni?

Anya! Ötödikes leszek, tudsz segíteni?

Megalakulásunk óta fő célunk a szülők támogatása az iskolai dolgokban.Szülői esték című rendezvényünket is ezzel a céllal hoztuk létre.TÉMA: Az alsó és felső tagozat közti átmenet nehézségeiHelyszín: Göd, Különc kávézó és Játékbolt (Béke út 43.)Időpont: 2020. aug....

bővebben
Felvételi előkészítő Gödön

Felvételi előkészítő Gödön

A központi felvételi csak áttételesen kéri számon az iskolai tananyagot; feladatai kompetencialapúak, éppen ezért a feladattípusok gyakorlásával, a tananyag rendszerben való összegzésével tudunk rá alaposan felkészülni. Szeptember 26 - tól minden szombaton, 12...

bővebben

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

Így elsőként értesülhet legfrissebb eseményeinkről, írásainkról!